Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

lekkages EindhovenNaast verstoppingen en storingen in bijvoorbeeld uw CV ketel of andere technische apparaten, vormen lekkages een van de grootste ergernissen voor huishoudens. Niet alleen is een lekkage vaak maar moeizaam of niet te herstellen, omdat de bron in veel gevallen moeilijk te traceren is, ook zorgt waterschade voor bijvoorbeeld rottende plekken in het houtwerk van uw dak. Iets wat u vanzelfsprekend wilt voorkomen! Voor het verhelpen van lekkages in Eindhoven staan onze loodgieters klaar. Het traceren van de bron van een lekkage is voor ons vaak vrij eenvoudig, door onze jarenlange ervaring in het vak. We kunnen u daarbij direct helpen met het verhelpen ervan door een tijdelijke of structurele oplossing te bieden, afhankelijk van de aard van een lekkage.

Soms zal een tijdelijke oplossing noodzakelijk zijn, omdat er bijvoorbeeld een onderdeel van uw technische apparaat niet op voorraad is. Denk aan de afvoer van een vaatwasser of wasmachine.

Lekkages verhelpen in Eindhoven

Het verhelpen van een lekkage in Eindhoven begint vanzelfsprekend bij het vinden van de bron van een lekkage. Dit kan zich tussen uw dakbedekking en dak bevinden, maar ook rond de afvoer van apparatuur als de wasmachine, droger of afwasmachine. Op basis van de bron van een lekkage zullen onze loodgieters zoeken naar een geschikte oplossing, door bijvoorbeeld een onderdeel te vervangen of een deel af te dichten met een rubberen ringetje. Zo loopt u geen verdere waterschade op!

De waterschade die u al wel opgelopen heeft kunnen we voor u proberen te herstellen.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-7820057