Allround loodgietersbedrijf

Van leidingwerk tot dakbedekking

Meedenken aan de juiste oplossing

Neem nu contact met ons op

Wij zijn een installatiebedrijf dat beschikt over professionele medewerkers en ruime praktijkervaring. Wij verrichten allerhande loodgieterswerk in Eindhoven en omgeving en staan altijd voor onze klanten klaar. Heeft u een lekkage? Of doet uw CV-ketel het niet meer? Bel ons dan gelijk, in noodgevallen komen wij direct langs om het probleem op te lossen.

Loodgieterswerkzaamheden in Eindhoven

loodgieterswerkzaamheden EindhovenOnze werkzaamheden zijn zeer divers. Naast het repareren van lekkages aan daken, CV-ketels en waterleidingen, installeren wij ook sanitair en alle voorzieningen die daarbij horen. U kunt bij ons ook terecht voor problemen met uw CV-ketel. Doet uw CV-ketel het niet meer en heeft u geen warm water? Neem dan gelijk contact met ons op. Wij laten u niet in de kou zitten en komen direct langs.

Lekkages aan wastafels en aanrechten komen dagelijks voor. Wanneer de lekkage erg diep zit, kunt u dit niet meer zelf oplossen en moet er speciaal gereedschap aan te pas moet komen. Wij beschikken over professioneel materiaal waarmee wij de meest lastigste lekkages snel kunnen opsporen. Heeft u ergens een lekkage en wilt u dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost? Bel ons dan gelijk even. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord en komen zo snel mogelijk bij u langs. Wij zijn een Brabants installatiebedrijf met liefde voor het loodgietersvak en zijn het aanspreekpunt voor al uw loodgieterswerk in Eindhoven en omgeving. Wilt u meer weten over onze service of hebt u direct hulp nodig? Bel ons dan direct.

24/7 bereikbaar! Bel: 040-7820057